Συνταγή για λαχταριστό μοσχάρι ραγού με τριβελάκι
Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
ΥΛΙΚΑ
- 1,5kg. μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
- 2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 καρότα ψιλοκομμένα
- 1 πράσσο ψιλοκομμένα
- 1 στικ σέλερυ
- 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. πελτέ
- 1 ξυλάκι κανέλλας
- ½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
- 3 φύλλα δάφνης
- 200ml. κόκκινο κράσι
- 1 κύβο ζωμό βοδινού
- 400 γρ ντομάτα κον κασέ
- 1,5 λίτρο νερό
- 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- Αλάτι - Πιπέρι
- 500γρ. τριβελάκι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com