Πάβλοβα με 3 υλικά και σάλτσα βατόμουρο με 4 υλικά! Ό,τι πιο νόστιμο για σήμερα
Πιο νόστιμη και πιο εύκολη πάβλοβα δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά!
#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ ζάχαρη κρυσταλική
- 250γρ. ζάχαρη άχνη
- 250γρ. Ασπράδι αυγού
- 2 πρέζες αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
- 500γρ κρέμα γάλακτος
- 160 γρ γιαούρτι 2%
Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:
- 200 γρ βατόμουρα
- 100 γρ ζάχαρη
- 1 στικ κανέλας
- 2 αστεροειδείς γλυκάνισους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com