Πάβλοβα με 3 υλικά και σάλτσα βατόμουρο με 4 υλικά! Ό,τι πιο νόστιμο για σήμερα

Πιο νόστιμη και πιο εύκολη πάβλοβα δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά!

#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ ζάχαρη κρυσταλική
  • 250γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250γρ. Ασπράδι αυγού
  • 2 πρέζες αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:

  • 500γρ κρέμα γάλακτος
  • 160 γρ γιαούρτι 2%

Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:

  • 200 γρ βατόμουρα
  • 100 γρ ζάχαρη
  • 1 στικ κανέλας
  • 2 αστεροειδείς γλυκάνισους

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved