Φιογκάκια με σολομό και σπαράγγια
Πεντανόστιμη συνταγή!
#tsoulotip: Το τυρί κρέμα το βάζουμε στο τέλος για να μην μας κόψει.
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. Φιογκάκια
- 7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 150 γρ. Καπνιστό σολομό
- 1 Κολοκύθι,κομμένο σε μέγεθος ζαριού
- ½ Μελιτζάνα,κομμένη σε μέγεθος ζαριού
- 5 Ραπανάκια,κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 Μικρό ξερό κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
- Ξύσμα από ένα lime
- 2 Κρεμμύδια φρέσκα,ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. Τυρί κρέμα
- 100 ml Κρέμα γάλακτος
- 50 ml,από το βράσιμο των ζυμαρικών
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com