#tsoulotip: Μπορούμε να αρωματίσουμε τη μπεσαμέλ μας με λίγο θυμάρι.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τις κρέπες:
- 120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
- 120 ml Νερό
- 120 ml. Γάλα, πλήρες
- 2 Αυγά
- ¼ κ.γ. Αλάτι
- 1 κ.σ. Βούτυρο, λιωμένο & έξτρα για το ψήσιμο της κρέπας
Υλικά για τη μπεσαμέλ:
- 20γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 20γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
- 500 ml. Γάλα, πλήρες
- 150 γρ. Τυρί gouda , τριμμένο και έξτρα για το πασπάλισμα της κρέπας
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για τις κρέπες:
- 6 Φέτες μπέικον, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 6 Φέτες ζαμπόν, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 5 Λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 300 ml. Κρέμα γάλακτος, πλήρης
- Ελαιόλαδο για το άλλειμα του σκεύους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com