Πέννες ολικής άλεσης με σπαράγγια και λεμόνι
Δοκιμάστε και με αυτή τη συνταγή τα σπαράγγια!
#tsoulotip: Εναλλακτικά, αντί για σπαράγγια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σπανάκι baby.
ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε διαγώνιες κάθετες φέτες
- 500γρ. πένες ολικής άλεσης
- 2κ.σ. βούτυρο
- 200ml κρέμα γάλακτος
- 2κ.σ. ξύσμα λεμονιού
- 60ml χυμό λεμονιού
- 1/3κ.γ. αλάτι
- 1/2 μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Τριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com