Ανάποδη τάρτα με μήλα - Φτιάξτε τη σήμερα κιόλας

Φτιάξτε τη και συνοδέψτε τον απογευματινό καφέ σας!

Ανάποδη τάρτα με μήλα - Φτιάξτε τη σήμερα κιόλας

#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ

ΥΛΙΚΑ

Για τα μήλα

  • 5 Μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8
  • 100 γρ. Ζάχαρη καστανή
  • 85 γρ. Βούτυρο
  • 1/2 κ.γ. Κανέλλα σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. Γαρύφαλλο σε σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Για το crumble αμυγδάλου

  • 150 γρ. Βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
  • 150 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
  • 150 γρ. Αμύγδαλα, χοντροκομμένα
  • 120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1/2 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved