Ανάποδη τάρτα με μήλα - Φτιάξτε τη σήμερα κιόλας
Φτιάξτε τη και συνοδέψτε τον απογευματινό καφέ σας!
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ
ΥΛΙΚΑ
Για τα μήλα
- 5 Μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8
- 100 γρ. Ζάχαρη καστανή
- 85 γρ. Βούτυρο
- 1/2 κ.γ. Κανέλλα σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. Γαρύφαλλο σε σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Για το crumble αμυγδάλου
- 150 γρ. Βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
- 150 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. Αμύγδαλα, χοντροκομμένα
- 120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com