Μανιτάρια Bourguignon

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα κοκκινιστά μανιτάρια!

Μανιτάρια Bourguignon

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. Μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ
  • 400 γρ. Λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα
  • 250 γρ. Κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση
  • 1 Σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 125 ml. Κόκκινο κρασί
  • 30 ml. Ελαιόλαδο
  • 5 γρ. Πελτέ ντομάτας
  • 10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
  • 1/4 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
  • 1/4 κ.γ. Μπαχάρι, τριμμένο
  • 1 Φύλλο δάφνης
  • 400 γρ. Ντομάτα κονκασέ
  • 550 ml. Ζωμό λαχανικών
  • 4-5 Φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved