Μανιτάρια Bourguignon
Πώς θα φτιάξετε νόστιμα κοκκινιστά μανιτάρια!
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. Μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ
- 400 γρ. Λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα
- 250 γρ. Κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση
- 1 Σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 125 ml. Κόκκινο κρασί
- 30 ml. Ελαιόλαδο
- 5 γρ. Πελτέ ντομάτας
- 10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
- 1/4 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
- 1/4 κ.γ. Μπαχάρι, τριμμένο
- 1 Φύλλο δάφνης
- 400 γρ. Ντομάτα κονκασέ
- 550 ml. Ζωμό λαχανικών
- 4-5 Φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com