Μιλφέιγ με φρούτα
Η πιο νόστιμη συνταγή είναι αυτή!
#tsoulotip: Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα φρούτα:
- 100 γρ. raspberries
- 100 γρ. blueberries
Για τη ζύμη:
- 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 αυγό, χτυπημένο
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Υλικά για την κρέμα:
- 1 αυγό και 1 κρόκο αυγού
- 25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές
- 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. βανίλια, εκχύλισμα
- 150 ml κρέμα γάλακος, πλήρης
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com