Συνταγή για να φτιάξετε μακαρονάδα Cacio e Pepe
Έχετε φτιάξει ποτέ ξανά Cacio e Pepe;
#tsoulotip: Σε περίπτωση που η σάλτσα μας είναι σφιχτή ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό να την αραιώσουμε. Καλό θα ήταν τα μακαρόνια να κρατάνε λίγο δηλαδή να είναι λίγο al dente.
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. spaghetti
- 5κ.σ. βούτυρο
- 1 1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 300γρ. παρμεζάνα
- 150γρ. πεκορίνο τριμμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com