Cupcakes κολοκύθας με επικάλυψη κανέλας
Νόστιμα και λαχταριστά! Ιδανικά για κέρασμα στο σχολείο!
#tsoulotip: Δοκιμάσουμε με ένα μαχαίρι αν είναι ψημένα. Αν βγει καθαρό τότε τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσει.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. Ψίχα από πορτοκαλί κολοκύθα
- 270 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
- 150 ml. Χυμό πορτοκαλιού και 2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 120 ml. Ελαιόλαδο
- 60 ml. Κονιάκ
- 120 γρ. Ζάχαρη
- 1 κ.γ. Κανέλα
- 1 κ.γ. Τζίντζερ
- ¼ κ.γ. Γαρύφαλλο
- 1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
- 1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
- ¼ κ.γ. Σόδα μαγειρική
Υλικά για την επικάλυψη:
- 230 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
- 2-3 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
- 1-2 κ.σ. Γάλα,πλήρες
- 450-500 γρ. Ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. Κανελα τριμμένη
- Καρύδια θρυμματισμένα για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com