Μπιφτέκια κοτόπουλου με γλυκοπατάτες

Μια υπέροχη και νόστιμη συνταγή!

#tsoulotip: Σοτάροντας τα λαχανικά κάνουμε το μπιφτέκι να είναι πιο ελαφρύ. Προσοχή τα λαχανικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου όταν τα ρίξουμε στον κιμά.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα μπιφτέκια

  • 500 γρ. Κιμά κοτόπουλο
  • 5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 1 Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 Κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 Καρότο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά
  • ½ κ.γ. Τζίντζερ, σκόνη
  • ½ κ.σ. Μουστάρδα, απαλή
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Υλικά για τις γλυκοπατάτες

  • 3 Γλυκοπατάτες, κομμένες σε κάθετες φέτες
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Υλικά για την σως γιαουρτιού

  • 250 γρ. Γιαούρτι, στραγγιστό
  • Χυμό από μισό lime
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved