Μπιφτέκια κοτόπουλου με γλυκοπατάτες
Μια υπέροχη και νόστιμη συνταγή!
#tsoulotip: Σοτάροντας τα λαχανικά κάνουμε το μπιφτέκι να είναι πιο ελαφρύ. Προσοχή τα λαχανικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου όταν τα ρίξουμε στον κιμά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα μπιφτέκια
- 500 γρ. Κιμά κοτόπουλο
- 5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
- 1 Κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 Καρότο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά
- ½ κ.γ. Τζίντζερ, σκόνη
- ½ κ.σ. Μουστάρδα, απαλή
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για τις γλυκοπατάτες
- 3 Γλυκοπατάτες, κομμένες σε κάθετες φέτες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για την σως γιαουρτιού
- 250 γρ. Γιαούρτι, στραγγιστό
- Χυμό από μισό lime
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com