Pork Crown- Χοιρινό με σάλτσα bbq
Έχετε τραπέζι και δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε; Ιδού η πρότασή μας!
#tsoulotip: Δένουμε πολύ καλά το κρέας για να μην μας ανοίξει στο ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
2.800 γρ. Xοιρινό καρέ, με το κόκκαλο
4 κ.σ. Kαστανή ζάχαρη
5 κ.σ. Αλάτι
2 κ.σ. Ζάχαρη κρυσταλλική
3 κ.σ. Πιπέρι, κόκκους
4 Φύλλα δάφνης
7 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα
Χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Υλικά για σάλτσα bbq:
1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
5 κ.σ. Ζάχαρη καστανή
100 ml. Ξύδι από λευκό κρασί
400 γρ. Κέτσαπ
1/2 κ.γ. Πιπέρι
Baby πατάτες φούρνου για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com