#tsoulotip: Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο πανάρισμα και λίγο ξύσμα από λεμόνι.
ΥΛΙΚΑ
Για το πανάρισμα:
- 500 γρ γαύρος
- 180 γρ σκληρό αλεύρι
- 180 γρ καλαμποκάλευρο
- 90 γρ σιμιγδάλι
- 1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
- 1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για την ταραμοσαλάτα:
- 500 γρ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
- 75 γρ. ταραμά λευκό
- 70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. χυμό λεμονιού
- 40 γρ. νερό (προαιρετικά)
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com