Συνταγή για να φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας Fish cakes
Μπορείτε να τα πείτε αλλιώς και ψαροκεφτεδάκια!
#tsoulotip: Πριν ρίξουμε το αυγό δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο.
Υλικά για τα fishcakes:
- 450 γρ. Φιλέτο σολομού, χωρίς δέρμα και κόκκαλο
- 420 γρ. Πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 1 Μέτριο αυγό
- Ξύσμα και χυμό από 1 lime
- 2 κ.σ. Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
- 60 γρ. Φρυγανιά, τριμμένη
- 1 κ.γ. Μαγιονέζα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για την tartar sauce:
- 200 γρ. Μαγιονέζα
- 3 κ.σ. Κάπαρη
- 3 κ.σ. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
- Μισό μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
- Χυμό από μισό lime
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com