Συνταγή για να φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας Fish cakes

Μπορείτε να τα πείτε αλλιώς και ψαροκεφτεδάκια!

#tsoulotip: Πριν ρίξουμε το αυγό δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο.

Υλικά για τα fishcakes:

  • 450 γρ. Φιλέτο σολομού, χωρίς δέρμα και κόκκαλο
  • 420 γρ. Πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • 1 Μέτριο αυγό
  • Ξύσμα και χυμό από 1 lime
  • 2 κ.σ. Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 60 γρ. Φρυγανιά, τριμμένη
  • 1 κ.γ. Μαγιονέζα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για την tartar sauce:

  • 200 γρ. Μαγιονέζα
  • 3 κ.σ. Κάπαρη
  • 3 κ.σ. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • Μισό μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
  • Χυμό από μισό lime
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved