Μοσχαρίσια μπιφτέκια γεμιστά στο φούρνο με πατάτες
Μια λαχταριστή συνταγή του Γιώργου Τσούλη!
#tsoulotip: Μπορείτε να πλάσετε τον κιμά από την προηγούμενη μέρα και να τον αφήσετε στο ψυγείο ώστε να γίνει πιο αρωματικός.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
- 2 κρεμμύδια, μέτρια, ψιλοκομμένα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- 1 ασπράδι αυγού
- 1 κ.γ. ξύδι
- 1 ντομάτα, μεγάλη, τριμμένη
- ½ κ.γ. σόδα μαγειρικής
- ¼ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- ¼ του μάτσου δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 200 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε λεπτές φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για τις πατάτες:
- 800 γρ. πατάτες, χωρίς τη φλούδα, κομμένες κυδωνάτες
- 4 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 70 γρ. βούτυρο
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- 150 γρ. νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com