#tsoulotip: Θωρακίζουμε το κρέας πριν το βάλουμε στη λαδόκολλα για να μην χάσει τα υγρά του.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. Χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κυβάκια
- 400 γρ. Τυρί Gouda, κομμένο σε κυβάκια
- 100 γρ. Βούτυρο
- 3-4 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 3 σκ. Σκόρδο
- 3 Κρεμμύδια κομμένα στα έξι
- 2 Ντομάτες κομμένες στα έξι
- 1 Κίτρινη πιπεριά, κομμένη στα έξι
- 1 Κόκκινη πιπεριά, κομμένη στα έξι
- 1 Πράσινη πιπεριά, κομμένη στα έξι
- 100 ml. Λευκό κρασί
- 3 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 3 κλ. Δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com