#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για το χαλβά:
- 380 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 250 ml. ηλιέλαιο
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 2 πορτοκάλια
- 2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
- 1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
- 50 γρ. φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένα
Για το σιρόπι:
- 1 lt. νερό
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα:
- Ξύσμα πορτοκαλιού
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com