#tsoulotip: Εάν το μείγμα για τη βάση μας βγει στεγνό μπορούμε να προσθέσουμε παραπάνω χουρμά. Εάν μας βγει πιο υγρό προσθέτουμε παραπάνω καρύδι.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση
- 200 γρ. καρύδια
- 1 κ.γ. αλάτι
- 280 γρ. χουρμάδες, χωρίς το κουκούτσι
- 1 κ.γ. ταχίνι
Για τη γέμιση
- 500 γρ. χαλβά βανίλια
- 230 γρ. κάσιους
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 50 ml γάλα αμυγδάλου
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 200 γρ. λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com