#tsoulotip: Ραντίζουμε τα πατατοπιτάκια με ελαιόλαδο για να γίνει η κρούστα πιο τραγανή.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
- 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 9 γρ. μαγιά, ξερή
- 1 κ.σ. ξύδι, από λευκό κρασί
- 300 ml. χλιαρό νερό
- 100 ml. ελαιόλαδο
Υλικά για τη γέμιση:
- 5 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- ¼ του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- 1 κ.γ. φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com