Πουράκια με χαλβά
#tsoulotip: Κάθε πουράκι που τυλίγουμε το τοποθετούμε κάτω από μία βρεγμένη πετσέτα για να μη ξεραθούν τα φύλλα.
ΥΛΙΚΑ
- 1 Πακέτο φύλλο κρούστας
- 500 γρ. Χαλβά με κακάο
- 150 γρ. Φουντούκια θρυμματισμένα
- 1 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- Αλάτι
- Ηλιέλαιο για το άλειμμα των φύλλων και το τηγάνισμα
- Φουντούκι θρυμματισμένο για το πασπάλισμα
- Κανέλα τριμμένη για το πασπάλισμα
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com