Μ. Δευτέρα:
Πρωινό- γκρανόλα με γάλα αμυγδάλου
Δεκατιανό - χαλβάς Όλυμπος κακάο
Μεσημεριανό - ρεβύθια λεμονάτα με μια φέτα μαύρο ψωμί
Απόγευμα - ένα μικρό γιαουρτάκι καρύδας
Βράδυ - μια τορτίγια με ντομάτα, αγγουράκι και γουακαμόλε σος
Μ. Τρίτη:
Πρωινό- 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης με Super Spead ταχίνι/μπισκότο, κομμάτια μπανάνας από πάνω και λιναρόσπορος (κοπανισμένος κατά προτίμηση)
Δεκατιανό- φρούτο επιλογής μας (μήλο, φράουλες , μπανάνα κλπ)
Μεσημεριανό- σαλάτα φακή με κινόα και λαχανικά (ντομάτα, πιπεριές αγγουράκι, αβοκάντο), λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, μηλόξυδο.
Απόγευμα- μια χούφτα ξηρούς καρπούς με γιαούρτι καρύδας και μέλι
Βραδινό - ό,τι και το μεσημέρι
Διαβάστε περισσότερα στο Sarakosti.gr