Νόστιμο μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη

#tsoulotip: Ψήνουμε πάντα το ψάρι από την πλευρά του δέρματος για να κάνει ωραία κρούστα.

ΥΛΙΚΑ

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 ολόκληρα κομμάτια μυλοκόπι
  • 2 σκ. σκόρδο, λεπτοκομμένες
  • ½ πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
  • 400 γρ. ντοματίνια
  • 4 κ.σ. λευκό κρασί
  • 50 γρ. κάπαρη
  • Μαϊντανός, ψιλοκομμένος

Διαβάστε περισσότερα το giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved