Carrot cake cupcakes - Τα μικρά σας θα ξετρελαθούν
#tsoulotip: Ρίχνουμε το τριμμένο καρότο μέσα στο αλεύρι ώστε κατά τη διάρκεια του ψησίματος να μη μείνουν στο κάτω μέρος των cupcakes αλλά να πάει παντού.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα cupcakes
- 300 γρ. καρότο τριμμένο και έξτρα για το σερβίρισμα
- 150 γρ. καρύδια θρυμματισμένα
- 225 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 2 κ.γ. μπείκιν πάουντερ
- 275 γρ. άχνη ζάχαρη
- 200 ml. ηλιέλαιο
- 4 μέτρια αυγά
- 1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη
- 1 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο και έξτρα για να πασπαλίσουμε τις θήκες cupcakes
- ¼ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
- ¼ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
Υλικά για το frosting:
- 125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 125 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 275 γρ. ζάχαρη άχνη
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com