Ψαράκι με κρούστα από φρυγανιά
Σίγουρα κάθε φορά που ακούν ότι έχετε μαγειρέψει ψάρι, κατεβάζουν τα μούτρα και ξαφνικά σας λένε πως τους έχει κοπεί η όρεξη!
Δοκιμάστε να φτιάξετε φιλετάκια ψαριού με κρούστα από φρυγανιά και τότε σίγουρα η διάθεση και η όρεξη τους θα αλλάξει!
ΥΛΙΚΑ
• 7-8 Φιλέτα από ψάρι της αρεσκείας σας
• Τριμμένη φρυγανιά έτοιμη
• Μισό βαζάκι λιαστές ντομάτες
• 1 σκελίδα σκόρδο
• ξύσμα από 1 λεμόνι
• χυμό από μισό λεμόνι
• 2 κ.γ. βασιλικό ξερό
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Αραδιάζουμε τα φιλέτα μας στο ταψί, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
2. Στο μούλτι βάζουμε τις λιαστές, τον σκόρδο, το ξύσμα, το χυμό λεμονιού, τον βασιλικό και λίγο από το λάδι από το βαζάκι με τις λιαστές ντομάτες και αλέθουμε. Αλείφουμε με τον πολτό κάθε φιλέτο.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε σε κάθε φιλέτο τριμμένη φρυγανιά έτοιμη ή αυτή που έχουμε φτιάξει μέχρι να καλυφτούν τελείως.
4. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στον αέρα.