Νόστιμη και λαχταριστή συνταγή για γιουβέτσι με κοτόπουλο
#tsoulotip: Αν κριθεί απαραίτητο, προσθέτουμε λίγο νερό όταν μαγειρεύουμε το κριθαράκι με το κοτόπουλο.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. μπούτι κοτόπουλου
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- ½ κιλό κριθαράκι μέτριο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)
- ¼ κ.γ. κανέλα , σε σκόνη
- ¼ κ.γ. γαρύφαλλο , σε σκόνη
- 2 φύλλα δάφνης
- 5-6 κσ. ελαιόλαδο
- 1-1,5 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com