tsoulotip: Σε περίπτωση που έχει εξατμιστεί όλη η υγρασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος του χταποδιού, συμπληρώνουμε λίγο νερό.
ΥΛΙΚΑ
- 1 χταπόδι 1,5-2 κιλά περίπου
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 100 ml. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- 2 φύλλα δάφνης
- ½ κ.σ. πιπέρι σε κόκκους
- 6 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
- Για το σερβίρισμα:
- Φάβα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com