Συνταγή για καραμελωμένο χταπόδι με φάβα

Μαγειρέψτε το χταπόδι ...αλλιώς.

tsoulotip: Σε περίπτωση που έχει εξατμιστεί όλη η υγρασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος του χταποδιού, συμπληρώνουμε λίγο νερό.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 χταπόδι 1,5-2 κιλά περίπου
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 100 ml. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • ½ κ.σ. πιπέρι σε κόκκους
  • 6 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
  • Για το σερβίρισμα:
  • Φάβα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved