Πάβλοβα με σάλτσα raspberry - Ό,τι πιο λαχταριστό θα φτιάξετε σήμερα

#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλική
  • 250γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250γρ. ασπράδι αυγού
  • 2 πρέζες αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:

  • 500 γρ.κρέμα γάλακτος
  • 160 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Υλικα για τη σάλτσα raspberry:

  • 200 γρ. raspberries
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 1/2 στικ κανέλας
  • 1 αστεροειδή γλυκάνισο

Υλικά για το σερβίρισμα:

  • Raspberries
  • Άχνη ζάχαρη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved