Η συνταγή για να φτιάξετε το δικό σας πέστο βασιλικού
#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ
- 70 γρ. βασιλικός
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
- 60-70 ml. Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com