Η συνταγή για να φτιάξετε το δικό σας πέστο βασιλικού

#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

  • 70 γρ. βασιλικός
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
  • 60-70 ml. Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved