Το γλυκό της μαμάς: Πάστα με ζελέ, κρέμα και μπισκότα
#tsoulotip: Πρέπει να έχει παγώσει καλά η κρέμα για να ρίξουμε από πάνω το ζελέ.
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπέρ
- 7-8 φρέσκες φράουλες, κομμένες σε κάθετες φέτες
Υλικά για την κρέμα:
- 1 ltr. γάλα πλήρες
- 2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 60 γρ. κορν φλάουερ
- 8 κρόκοι από μέτρια αυγά
- 40 γρ. βούτυρο παγωμένο
Υλικά για το ζελέ φράουλας:
- 200 ml. βραστό νερό
- 200 ml. κρύο νερό
- 1 φακελάκι των 100 γρ. ζελέ φράουλας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com