Φτιάξτε και εσείς αυτό το κριθαρότο με λαχανικά και μους φέτας
#tsoulotip: Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο φινόκιο ψιλοκομμένο, του πάει!
ΥΛΙΚΑ
- 1400 ml. νερό
- 500 γρ. κριθαράκι
- 150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 150 ml. λευκό κρασί
- 10 κλωνάρια θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
- 3 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κολοκυθάκι μέτριο, κομμένο σε κύβους
- 1 πιπεριά φλωρίνης, ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. βούτυρο
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη mousse φέτας
- 180 γρ. φέτα
- 120 ml. κρέμα γάλακτος
- 4 γρ. φύλλα ζελατίνης
- Λευκό πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com