Πατατοκεφτέδες - Η μαμαδίστικη συνταγή
#tsoulotip: Αφήνουμε το νερό να πάρει μια βράση προτού ρίξουμε τις πατάτες στην κατσαρόλα για να μην τραβήξουν αρκετή υγρασία.
ΥΛΙΚΑ
- 1400 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- 100γρ.φρυγανιά, τριμμένη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Υλικά το πανάρισμα:
- 200 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- Αλάτι
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com