Μυδοπίλαφο - H συνταγή για να το φτιάξετε κι εσείς

#tsoulotip: Όσα μύδια δεν ανοίξουν, δεν τα τρώμε.

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. ρύζι νυχάκι
  • 180 γρ. μύδια
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • ½ ντομάτα, χωρίς σπόρια, κομμένη σε κυβάκια
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
  • 50 ml. ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 20 ml. ούζο
  • ½ μάτσο του άνηθου, ψιλοκομμένο
  • 750 ml. ζεστό νερό
  • Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ωμό ελαιόλαδο για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved