Συνταγή για νόστιμα μαρεγκάκια (Μπεζέδες)
#tsoulotip: Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο για να ψηθεί η μαρέγκα. Σε περίπτωση που πάρει γρήγορα χρώμα η μαρέγκα χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 250γρ. ζάχαρη άχνη
- 250γρ. ασπράδι αυγού
- 2 πρέζες αλάτι
- Χρώματα ζαχαροπλαστικής (πράσινο, κίτρινο, μπλε)
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com