Συνταγή για νόστιμα μαρεγκάκια (Μπεζέδες)

#tsoulotip: Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο για να ψηθεί η μαρέγκα. Σε περίπτωση που πάρει γρήγορα χρώμα η μαρέγκα χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς.

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 250γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250γρ. ασπράδι αυγού
  • 2 πρέζες αλάτι
  • Χρώματα ζαχαροπλαστικής (πράσινο, κίτρινο, μπλε)

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved