Συνταγή για να φτιάξετε το απόλυτο καλοκαιρινό τουρλού με φέτα
#tsoulotip: Σε περίπτωση που οι μελιτζάνες είναι πικρές τις αλατίζουμε όπως είναι κομμένες τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τις αφήνουμε να στραγγίσουν
ΥΛΙΚΑ
- 2 μελιτζάνες, κομμένες στη μέση και ροδέλες
- 3 κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών
- 2 πιπεριές φλωρίνης, κομμένες σε χοντρά κομμάτια
- 2 ντομάτες, κομμένες στα 8
- 2 κρεμμύδια, κομμένα στα 6
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 2 πράσινες πιπεριές, κομμένες στα 8
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο(μόνο τα φύλλα)
- ¼ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 50 γρ. κουκουνάρια
- 2 καρότα, τριμμένα
- 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com