Συνταγή για λαχταριστό παγωτό καραμέλα αμύγδαλο
#tsoulotip: Είναι πολύ βασικό με το που πάρει χρώμα η ζάχαρη να ρίξουμε αμέσως την κρέμα γιατί είναι πολύ εύκολο να μας καεί η καραμέλα.
ΥΛΙΚΑ:
- 470 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
- 420 ml ζαχαρούχο γάλα
- 120 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
Υλικά για την καραμέλα:
- 300 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Δείτε περισσότερα στο giorgotsoulis.com