Συνταγή για να φτιάξετε πίκλα σταφύλι
#tsoulotip: Αν θέλουμε να τα κάνουμε τουρσί, τα αφήνουμε κλειστά με το καπάκι τους σε σκιερό μέρος ή στο ψυγείο για μία με μιάμιση εβδομάδα.
Υλικά
- 500 γρ. σταφύλι κόκκινο, χωρίς κουκούτσια, κομμένο στη μέση
- 240 ml. μηλόξυδο
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 60 ml. νερό
- 1 στικ κανέλας
- ¼ κ.γ. γαρύφαλλο
- ¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι
- 1/8 κ.γ. κόλιανδρο, σε κόκκους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com