Συνταγή για να φτιάξετε την πιο νόστιμη φανουρόπιτα
#tsoulotip: Δε χρειαζεται να περιοριστείτε μονο στους ξηρούς καρπούς που αναγράφονται στη συνταγη, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε είδος ξηρού καρπού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας στις ίδιες αναλογίες.
ΥΛΙΚΑ
- 240 ml. νερό
- 110 ml. ηλιέλαιο
- Χυμό και ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 2 κ.γ. μπεικιν πάουντερ
- 200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 70 γρ. καρύδια
- 120 γρ. σταφίδες
- 2 κ.γ. κανέλα τριμμένη (κοφτές)
Υλικά για το σερβίρισμα:
- Άχνη ζάχαρη
- Κανέλα τριμμένη
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com