ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το κοτόπουλο:
- 4 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- ¼ κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
- ½ κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
- ½ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. κάρυ, σε σκόνη
- 400 γρ. χυμό ντομάτας
- 350 ml. ζωμό κοτόπουλου
- 240 ml. κρέμα γάλακτος
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Dip με γιαούρτι – κάρυ:
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- ¼ κ.γ. κάρυ σε σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για το σερβιρισμα:
- Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Πίτες ψημένες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com