Συνταγή για μανιταρόπιτα
#tsoulotip: Προσοχή μεγάλη με τη γέμιση, διότι πρέπει να κρυώσει πολύ καλά. Η επάλειψη με το αυγό είναι προαιρετική και την κάνουμε καθαρά για να πάρει πιο ωραίο χρώμα η πίτα μας.
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
- 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
- 350 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5 χιλ.
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 150 γρ. τυρί ρεγκάτο, τριμμένο
- 4 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
- 1 κρόκος αυγού
- 7 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Σουσάμι για το πασπάλισμα
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com