Συνταγή για αφράτο κέικ με μπανάνα και αχλάδι
#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχουμε σιρόπι σφενδάμου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέλι.
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 250 γρ. ώριμες μπανάνες
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- 2 αχλάδια, κομμένα σε κυβάκια
- 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
- 1 αυγό, large
- 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- ½ κ.γ. σόδα
- 50 γρ. καρύδια, πολύ ψιλοκομμένα
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com