Συνταγή για παραδοσιακή κιμαδόπιτα
#tsoulotip: Πρέπει να έχει εξατμιστεί εντελώς η υγρασία από τον κιμά, για να μην πανιάσουν τα φύλλα.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, από σπαλομπριζόλα
- 2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
- 10 φύλλα κρούστας
- 250 ml ζωμό βοδινού
- 1 κ.σ. Worcestershire sauce
- 2 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- 6-7 φύλλα θυμαριού, ψιλοκομμένα
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com