Συνταγή για παραδοσιακή κιμαδόπιτα

#tsoulotip: Πρέπει να έχει εξατμιστεί εντελώς η υγρασία από τον κιμά, για να μην πανιάσουν τα φύλλα.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, από σπαλομπριζόλα
  • 2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
  • 10 φύλλα κρούστας
  • 250 ml ζωμό βοδινού
  • 1 κ.σ. Worcestershire sauce
  • 2 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
  • 6-7 φύλλα θυμαριού, ψιλοκομμένα
  • 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved