Συνταγή για αφράτα μπισκότα με μαρμελάδα φράουλας
#tsoulotip: Αφήνουμε να κρυώσουν τα μπισκότα πολύ καλά, πριν τα κόψουμε και τα γεμίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. baking powder
- ¼ κ.γ. μαγειρική σόδα
- 2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 1 κ.γ. αλάτι90 γρ. βούτυρο, παγωμένο σε κύβους
- 180 ml ξινόγαλο
- 200 γρ. μαρμελάδα φράουλας
- Λιωμένο βούτυρο, για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com