Συνταγή για να φτιάξετε τη μουσταλευριά της Τασούλας
#tsoulotip: 1. Προσθέστε κατευθείαν το γαρνίρισμα από πάνω αφού σερβίρετε το μείγμα στα μπολάκια γιατί αν το κάνετε αργότερα θα πήξει το μείγμα και δε θα κολλήσει σωστά το γαρνίρισμα από πάνω. 2. Επιλέξτε αλεύρι για πιο κρεμώδες αποτέλεσμα ή σιμιγδάλι για πιο παχύρευστη υφή.
ΥΛΙΚΑ
- 850 ml. λευκό μούστο
- 130 γρ. ψιλό σιμιγδάλι
Για το γαρνίρισμα:
- Κανέλα τριμμένη
- Καρυδόψιχα, ωμή, ψιλοκομμένη
- Καβουρδισμένα ή ωμά αμύγδαλα (ψιλοκομμένα)
- Σουσάμι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com