Συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπιτάκια
#tsoulotip: Αν χρειαστεί νερό όταν ρίξουμε τις χυλοπίτες, προσέχουμε να είναι ζεστό.
ΥΛΙΚΑ
- 1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους
- 500 γρ. χυλοπιτάκι
- 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.σ. πελτέ
- 1 ξυλάκι κανέλας
- ½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
- 3 φύλλα δάφνης
- 1 κύβο ζωμό βοδινού
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 180 ml κόκκινο κρασί
- 1 lt. νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com