Συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπιτάκια

#tsoulotip: Αν χρειαστεί νερό όταν ρίξουμε τις χυλοπίτες, προσέχουμε να είναι ζεστό.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους
  • 500 γρ. χυλοπιτάκι
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.σ. πελτέ
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • ½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1 κύβο ζωμό βοδινού
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 180 ml κόκκινο κρασί
  • 1 lt. νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved